+36 (20) 4343704
tiszataviminizoo@gmail.com, info@tiszataviminizoo.hu

Egynapos Ökocentrum + Tisza-tavi miniZOO osztálykirándulás-csomag.

Ajánlatunk középiskolák, általános iskolák óvodás csoportoknak!

 

Délelőtt Kalandok a természet élménytárában, a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumban, „Ökocentrum Alap” belépőjeggyel: Európa legnagyobb édesvízű akváriumrendszere, vidrák látványetetése naponta 3 időpontban, hüllő és kétéltű kiállítás, játszószoba (12 éves korig), Makrovilág –Földinfo terem, körpanorámás kilátótorony, állatbemutatók, kisállat-simogató, hagyományőrző baromfiudvar, játszóterek, Tutajos-tó vízi játszótér, Poroszlói Tájház

 

 

Délután:  Légy részese egy állati kalandnak Sarudon…

A Tisza-tavi miniZOO állatsimogatója új megvilágításba helyezi ember és állat kapcsolatát. Különleges állatokkal ismerkedhetsz meg nálunk, többek között Terkával, a kopasz bocival, aki az országban egyedülálló, Lolo-val a hegyi lórinkkal, aki a válladról vizsgál meg Téged, Jancsi varjúnkkal, akivel kergetőzhetsz. Vagy csupán csak csodáld meg egzotikus madaraink közül az Erckel frankolinjainkat. Gyere és szerezz nálunk állati barátokat!

 

A két program egyidejű megrendelése esetén a programcsomag ára:

Ökocentrum alap belépő H-Cs ig :1.250,-Ft/fő + 500 miniZOO=1.750,-Ft/fő

 

Ökocentrum alap belépő P-V   ig :1.390,-Ft/fő +500 miniZOO =1.890,-Ft/fő

 (Az ár étkezést nem tartalmaz!)

 

Plusz szolgáltatás a Tisza-tavi miniZOOban: Igény szerint kézműves kürtőskalács készítése 500 Ft/fő, ebéd 1350 Ft/fő. A kürtőskalács készítése gyermekek által történik, faszénen sütve.

 

Információk: 

Ökocentrum: Tel.: 36/553-033, info@ttoc.hu

 

Tisza-tavi miniZOO: Tel.:20 4343704 tiszataviminizoo@gmail.com   www.tiszataviminizoo.hu

**CRIMTANREMARKETING**